Gratis verzending vanaf €35Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
Over ons
Hoi! Ik ben Tamara, 25 jaar oud en de trotse eigenaresse van Liefs Bella. Een aantal jaar geleden is mijn leven heel erg in het teken gaan staan van bewustwording en zelfontwikkeling. Van kleins af aan ben ik al een creatieveling en een dierenvriend, en dat is de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Ik heb sinds anderhalf jaar dan ook een nieuw vriendinnetje erbij... Bella! Bella is een schildpadkatje van anderhalf jaar oud met een uniek en eigenwijs karakter. Zij is één van mijn motivaties achter dit concept. Ik zou graag mijn creativiteit met de wereld willen delen op een duurzame en diervriendelijke manier. Alle producten op de webshop zijn dan ook zorgvuldig gemaakt en uitgekozen. Door op deze webshop te winkelen help jij mee aan het verduurzamen van de wereld. Dus, wat zeg je er van? Doe jij mee? ;) Liefs, Bella & Tamara

Onze missie

Duurzaamheid

Al onze producten komen uitsluitend uit Nederland. Dit doen wij omdat het importeren van producten uit het buitenland een groter effect heeft op het milieu en zorgt voor meer CO2 uitstoot.

Cruelty Free

Wij streven bij Liefs Bella naar een groene en diervriendelijke wereld. Wij maken en verkopen daarom ook uitsluitend producten die niet op dieren zijn getest en geen dierlijke ingrediënten bevatten. Als veganist kun je zonder zorgen shoppen op onze website!

Plasticvrij

De visie van Liefs Bella is om het gebruik van plastic te minderen en de mogelijkheid te bieden voor milieubewuste alternatieven. Op deze manier hopen wij bewustwording te creëren en een groene voetdruk achter te laten.

Recycle

De verpakking waarin wij onze producten verpakken en versturen is volledig biologisch afbreekbaar en 100% plasticvrij. De groene ‘FLO'S’ zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen: lucht, water en plantaardig zetmeel. Het wordt binnen zeer korte tijd biologisch afgebroken en is onschadelijk voor het milieu. Deze FLO'S kunnen worden hergebruikt, weggegooid of worden gecomposteerd en zijn 100% oplosbaar in water.

Mijn favoriet

De mango en kokos geur doet me denken aan een wit strand, een blauwe zee en tropische temperaturen. Wie wilt dat nou niet?

- Tamara

Product bekijken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

The Benefits Customers Receive

Vegan Friendly
Liefs Bella is 100% vegan. En daar zijn we enorm trots op! Wij laten dit graag zien doormiddel van dit mooie Vegan Friendly keurmerk.
Ledenpas Voordeel
Ben jij lid van de NVV? Dan krijg je bij elke aankoop in onze webshop 10% korting!