Gratis verzending vanaf €35Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Maak kennis met de Konjac Spons

Geplaatst door Tamara Garrelfs

"Vervang vandaag nog je traditionele plastic spons en ga voor een duurzaam alternatief: de Konjac Spons!"

Wat is een Konjac Spons?

De Konjac spons wordt gemaakt van het poeder wat afkomstig is van de wortels van de Konjac aardappel. Dit is een plant die voornamelijk groeit in Japan, China en Indonesië. Deze plant wordt momenteel veel in de beauty industrie gebruikt. In landen zoals Korea en Japan wordt het zelfs gebruikt als medisch en eetbaar product. 

Waarvoor gebruik je een Konjac Spons?

De Konjac Spons is een 100% natuurlijk product. Het reinigt de gezichtshuid van make-up, vuil en dode huidcellen. Doordat er verschillende natuurlijke stoffen zijn toegevoegd aan de spons heeft het ook een voedende werking. Heb je last van acne of een gevoelige huid? Ook dan is de Konjac Spons geschikt. De spons heeft namelijk een zuiverende werking voor zowel de normale, vette en gevoelige huid. Bovendien hoef je geen gebruik meer te maken van zeep. Na gebruik van de spons krijg je een natuurlijke, gezonde gloed op je gezicht. Dit komt door de werking van de spons: dode huidcellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe wordt gestimuleerd. Zo is gebruik van een ruw scrubproduct (die vaak ook nog een plastic verpakking bevatten) onnodig en maak je je huid natuurlijk sterk!

Doordat De Konjac spons een natuurlijk product is past het perfect in een duurzame en milieubewuste badkamer. De spons is 100% biologisch afbreekbaar, vrij van plastic, vegan, diervriendelijk en vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Hoe gebruik je een Konjac Spons?

  1. Spoel de spons goed uit met lauwwarm water.
  2. Knijp de spons uit (niet uitwringen!).
  3. Voeg eventueel een gezichtsreiniger toe.
  4. Masseer de huid met de spons door kleine cirkelvormige bewegingen te maken.
  5. Spoel na gebruik de spons goed uit.
  6. Knijp het water uit de spons.
  7. Hang de spons op aan het touwtje zodat hij goed kan drogen.

Als je de spons een tijdje niet hebt gebruikt zal hij een beetje uitdrogen. Leg de spons voor gebruik dan een tijdje in warm water en hij trekt weer bij!

Een konjac Spons kopen

Ben je enthousiast geworden over dit product? Bij Liefs Bella verkopen we de Konjac Spons in drie kleuren. De kleuren van de Spons verwijzen naar de werking en voor welk huidtype de spons geschikt is.

Kleur: wit – Huidtype: alle huidtypes

De witte spons is geschikt voor alle huidtypes. De spons is gemaakt van niets anders dan de konjac wortel. Aan de spons zijn dus geen extra mineralen toegevoegd.

Kleur: zwart – Huidtype: onzuivere huid
De zwarte konjac spons is geschikt voor mensen met een vette huid met eventueel puistjes en mee-eters. Aan de spons zijn houtskool en mineralen toegevoegd die er voor zorgen dat het overtollige talg wordt verwijderd.

Kleur: groen – Huidtype: gecombineerde huid
Aan de groene konjac spons is groene klei toegevoegd. Groene klei reinigt de poriën zachtjes en absorbeert daarnaast vuil, talg en bacteriën. Dit maakt de spons geschikt voor mensen met een gecombineerde huid. Van een gecombineerde huid is sprake wanneer je voorhoofd vettig aan voelt, terwijl je wangen juist droog aanvoelen.

← Oudere berichten Nieuwe berichten →Laat een bericht achter