Gratis verzending vanaf €35Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Liefs Bella

Geplaatst door Tamara Garrelfs

Ik krijg de afgelopen dagen veel de vraag: wie Bella is. Is Bella een vriendin?‘ ‘Mede eigenaar?‘ Is het je tweede naam?’ Daarom stel ik haar graag aan jullie voor.

Bella is een schildpadkatje van anderhalf jaar oud met een uniek en eigenwijs karakter. Ze kan onwijs speels en nieuwsgierig zijn, maar ze is ook best wel bang voor mensen. Op het moment dat ze oud genoeg was om het nest te verlaten heb ik haar opgehaald. De eerste paar dagen kwam ze amper onder de bank vandaan, zo eng dat ze het vond. Maar uiteindelijk durfde ze de stap te zetten en kwam ze steeds vaker naar me toe! Ondertussen zijn we beste vriendjes en kroelen we elke dag!

Waarom is het bedrijf vernoemd naar Bella? Eigenlijk was de naam al snel bedacht en heb ik geen moment getwijfeld. Bella heeft een hele positieve invloed op mij, zij is één van mijn motivaties achter dit concept en om zelf duurzamer te gaan leven. De liefde die je van dieren kunt krijgen is zo puur en oprecht, daar kunnen wij mensen nog veel van leren. Doormiddel van “Liefs Bella” wil ik dan ook wat terug doen voor dier en natuur. Hopelijk trekken wij jou over de streep om mee te doen! 🌿

Nieuwe berichten →Laat een bericht achter